Kleur- en interieuradvies









Maak van uw huis een thuis.

Nu ook kleur- en interieuradvies in bij Schildersbedrijf Pi�rre van der Burgt.

Sinds kort heeft het schildersbedrijf een eigen styliste die zich heeft toegelegd op kleur- en interieuradvies. Zij heeft een zelfstandig onderdeel aan het bedrijf toegevoegd; bij haar kunt u terecht voor kleur- en interieuradvies.

Sfeer, warmte en eigenheid zijn een aantal van de normen waaraan haar werk zal voldoen. Zij zal natuurlijk altijd rekening houden met de wensen van u als klant, maar daarbij zeker ook gedurfde en creatieve idee�n aandragen.

U kunt natuurlijk kiezen voor een totaal nieuwe inrichting en daar hulp bij vragen, maar ook als u met uw bestaande meubels eens een andere indeling in uw huis wilt maken, bent u bij haar aan het juiste adres. Het toevoegen van passende accessoires kan vaak al een hele verandering geven en door de juiste kleuraccenten aan te brengen kun je van een verzameling losse meubelstukken een fraai geheel maken.

We houden van een interieur met een ziel en vinden het daarom belangrijk om persoonlijke objecten een volwaardige plaats in huis of kantoor te geven. Objecten die vaak een eigen verhaal vertellen en daarmee de ziel van een huis helpen vormen. Dit ontstaat niet van de ene op de andere dag.

Een goede balans tussen indeling, kleur, licht en materiaal zorgt voor een interieur waar het goed wonen of werken is.




Kaart